تبلیغات بالا پایین آگهی ها

Tadalafil-تادالافیل

نام انگلیسی

Tadalafil

نام فارسی

تادالافیل

نام تجاری

موارد مصرف

اختلالات نعوظ پذیری آلت تناسلی مرد

موارد منع مصرف و احتیاط

از تجویز دارو به بیماران حساس به دارو یا هر یک از اجزای تشکیل دهنده آن و نیز بیماران مصرف کننده نیترات وآلفابلاکر ها خودداری شود . تجویز دارو به بیماران مبتلا به بیماری های کبدی ، آنفارکتوس ( تا ۹۰روز ) ، آنژین گذرا ، آنژین ایجاد شده هنگام روابط جنسی ، New York Heart Associationکلاس ۲ یا اختلالات قلبی وخیم تر ( تا ۶ ماه ) و آریتمی های کنترل نشده ، فشار خون ، پایین ( کمتر از ۵۰/۹۰ میلی متر جیوه ) فشار خون بالا ( بیشتر از ۱۰۰/۱۷۰ میلی متر جیوه ) و حملات مغزی ( تا ۶ ماه ) توصیه نمی شود . از طرفی بیمارانی که شرایط قلبی آن ها روابط جنسی را برایشان محدود کرده و یا بیماران مبتلا به اختلالات دژنراتیوارثی شبکیه ، بهتر است که دارو را مصرف نکنند . مصرف دارو در بیماران مصرف کننده داروهای مهار کننده CYP3A4مثل اریترومایسین و بیماران دارای زخم معده ، اختلالات گردش خون و بیماری های کبدی و کلیوی باید با احتیاط کامل همراه باشد.

عوارض جانبی

تداخل دارویی

آلفابلاکر ها ( به جز تامسولوسین با دوز روزانه ۴/۰ میلی گرم ) و نیترات ها ؛ احتمالا آثار کاهنده فشار خون این داروها در مصرف هم زمان با تادالافیل افزایش می یابد لذا نباید ای داروها را هم زمان مصرف کرد . مهارکننده های CYP3A4مثل اریترومایسین ، کتوکونازول ، ایتراکونازول و ریتوناویر احتمالا سطح خونی تادالافیل را افزایش می دهند . لذا دوز دارو در این موارد از ۱۰ میلی گرم طی ۷۲ ساعت نباید تجاوز کند . القا کننده های CYP3A4مثل ریفامپین سطح تادالافیل را کاهش می دهند . مصرف آب گریپ فروت به همراه دارو سطح خونی دارو را افزایش می دهد . مصرف هم زمان تادالافیل با الکل باعث افزایش احتمال سرگیجه ، سردرد ، فشار خون وضعیتی و افزایش تعداد ضربان قلب می شود.

مکانیسم اثر

مکانیسم اثر:این دارو با جلوگیری از تخریب cGMPبه وسیله آنزیم فسفودی استراز ، سطح cGMPرا افزایش داده و باعث طولانی شدن مدت استراحت عضلات صاف شده و بدین وسیله باعث تسهیل جریان خون در تنه آلت تناسلی می شود . تادالافیل بعد از مصرف خوراکی به راحتی جذب شده و پیک غلظت خونی آن بعد از ۲ ساعت ایجاد می شود. سرعت جذب دارو از طریق غذا تحت تاثیر قرار نمی گیرد این دارو توزیع وسیعی در بافت های بدن داشته و حدود ۹۴ درصد به پروتئین های پلاسما باند می شود . متابولیسم دارو در کبد و بیشتر به وسیله ایزوزیم های CYP3A4صورت می گیرد . متابولیت اصلی آن متابولیت متیل کاتکول گلوکورونید بوده که غیر فعال است . نیمه عمر دارو ۵/۱۷ ساعت است . حذف دارو از بدن بیشتر به فرم متابولیت آن بوده و ۶۱ درصد حذف آن از طریق مدفوع و ۳۶ درصد از طریق ادرار صورت می گیرد . کلیرانس دارو از بدن احتمالا در سنین کهنسالی و نیز بیماران مبتلا به اختلالات کلیوی کاهش می یابد.

اشکال دارویی

F.C Tab : 10 , 20 mg

جستجو

Generic filters

دسته بندی ها

تبلیغات

آگهی های ویژه

تماس با مسئول آگهی

  • تیک را بزنید تا از ارسال پیغام های بیهوده جلوگیری شود!
بالا