تبلیغات بالا پایین آگهی ها

Promethazine -پرومتازین

نام انگلیسی

Promethazine

نام فارسی

پرومتازین

نام تجاری

موارد مصرف

وضعیت های حساسیتی و بیماری های پوستی خارش دار درمان کوتاه مدت بی خوابی پیش گیری از بیماری حرکت ( Motion Sickness) تهوع و استفراغ ( به ویژه به علت لابیرنیت ) ایجاد آثار سداتیوی قبل یا بعد از عمل و داروی کمکی ضد درد درد زایمان

موارد منع مصرف و احتیاط

این دارو در واکنش حساسیتی دارویی، در بیمارانی که دوز های بالای داروهای سرکوبگر CNS دریافت داشته یا در کما هستند و بیماران صرعی منع مصرف دارد. مصرف دارو در گلوکوم زاویه بسته، هیپرتروفی پروستات، پپتیک اولسر انسداد دهنده پیلور، انسداد پیلور و دئورنال و انسداد گردن مثانه ممنوع کرده اند. این دارو در بیماران مبتلا به بیماری های قلبی عروقی یا اختلال کبدی یا کسانی که حملات آسماتیک داشته اند، با احتیاط مصرف شود. این دارو نباید در نوزادان ترم یا نارس مصرف شود. مصرف این دارو در کودکان زیر ۲ سال توصیه نمی شود. مصرف دارو در بچه های مبتلا به آسم، بیماری های کبدی، صرع و تشنج های دیگر و گلوکوم ممنوع است. مصرف این دارو در کودکانی که بیماری حاد دارند و دهیدراته هستند ممنوع است. مصرف دارو در کودکانی که علایم قطعی یا احتمالی سندرم ری را دارند، به دلیل آن که می تواند علایم اختلالات مغزی را تغییر داده و پنهان کند توصیه نمی شود. مصرف این دارو در بیماران مبتلا به اختلال قابل ملاحظه کلیوی با احتیاط فراوان باشد. این دارو در پورفیری حاد توصیه نمی شود. مصرف دارو در بیماران ناتوان و مسن با احتیاط باشد.

عوارض جانبی

تداخل دارویی

رجوع بهDiphenhydramine

مکانیسم اثر

جذب: پرومتازین به خوبی از راه خوراکی با تزریق داخل عضلانی جذب می شود. دفع: پرومتازین متابولیسم عمده ای در کبد داشته و به آهستگی از راه ادرار و صفرا به صورت متابولیت دفع می شود. مکانیسم اثر: پرومتازین دارای آثار بارز آرام بخشی، آنتی موسکارینی و تاحدودی آثار آنتی سروتونینی است. نیمه عمر: نیمه عمر این دارو در حدود ۱۴ – ۵ ساعت گزارش شده است.

اشکال دارویی

Coated Tab : 25 mg Inj: 25 mg/ml (Syrup : 5.65 mg/5ml (60 ml

جستجو

Generic filters

دسته بندی ها

تبلیغات

آگهی های ویژه

تماس با مسئول آگهی

  • تیک را بزنید تا از ارسال پیغام های بیهوده جلوگیری شود!
بالا