افسردگی
افسردگی
تعریف افسردگی
با توجه به زندگی های امروزه همه افراد ممکن است یک بار در زندگی دچار ناراحتی و احساس نا امیدی شوند. گاه این احساس ناراحتی بخاطر بروز مشکلات روزمره است و گاهی بی دلیل احساس ناراحتی می کنیم، ولی این حالت بر ما غالب نمی شود. بعد از یک یا دو هفته به شرایط عادی زندگی بر می گردیم اما در برخی مواقع افراد به طور دائم احساس ناراحتی می کنند که به این حالت افسردگی می گویند. فرد افسرده معمولاً توان انجام کارهای روزانه خود را ندارد و در تمام روز حالت خستگی دارد. همچنین در اکثر اوقات دچار اختلال در خواب می شود. اغلب شخص، از کم خوابی و یا پرخوابی اذیت می شود و بر زندگی روزمره و انرژی او تاثیر می گذارد. اضطراب، بی قراری و درماندگی از دیگر نشان های افسردگی است که می تواند بشکل غیر قابل جبرانی سلامت جسمی فرد را نیز تهدید نماید. از انواع افسردگی می توان به افسردگی خفیف و مزمن اشاره کرد.
افسردگی در بزرگسالان
افسردگی ممکن است ریشه در کودکی فرد داشته باشد. کودکانی که مورد تجاوز جنسی قرار می گیرند و یا تبعیض قائل شدن بین کودکان از طرف والدین می تواند از عوامل افسردگی شخص در بزرگسالی باشد. تغییرات در شرایط زندگی مانند بیکار شدن، تغییر محل زندگی، از دست دادن و فوت عزیزان، بلاهای طبیعی، مشکلات مالی، مشکلات زناشویی، استرس کار، مبتلا شدن به بیماری های مزمن جسمی، انزوا و حسادت باعث افسردگی در افراد می شود.
افسردگی مزمن
در افسردگی مزمن پزشک دارو تجویز می کند. تغییر سبک زندگی تأثیرات چشمگیری بر بهبود زندگی اشخاص دارد که برای بهبود افسردگی باید پر جنب و جوش بود. فعالیت های بدنی و ورزشی را فراموش نکنید. خودتان را سرگرم کنید. برای این کار می توانید کارهای مورد علاقه خود را روی کاغذ بنویسید و برای انجام آن ها در خود انگیزش ایجاد نمایید و خود را مجاب کنید که به آنها عمل کنید. این کار ممکن است روزهای اول سخت باشد و انگیزه خود را از دست بدهید، اما وقتی دلیلی برای انگیزه اولیه وجود داشته باشد، دیگر ناامیدی و فروکش کردن انگیزه توجیهی ندارد. رژیم غذایی مناسب داشته باشید. گل محمدی و زعفران، گیاهان دارویی بسیار مفید برای درمان افسردگی هستند.
برای خود هم صحبت پیدا کنید و در سخنان خود با دیگران از صحبت درباره مسائل منفی خودداری کنید. نقاشی بکشید. این کار باعث می شود احساسات خود را تخلیه کنید و حس مثبت رنگ ها را جایگزین احساسات منفی کنید. اگر احساس می کنید افسرده شده اید و این احساس درون شما طولانی شده و نمی توانید افکار خود را از احساسات منفی دور کنید، حتماً به یک روانشناس مراجعه کنید. صحبت و دریافت مشاوره از او باعث می شود تا دیدگاه های جدیدی در زندگی خود بیابید زیرا او کسی است که حیطه بازتری از زندگی شما را در می یابد و به شما نشان می دهد.
leave your comment
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.